Υποστηρικτής Φυσικοθεραπείας η ACT UNIBELL – HUMAN TECAR

Η ACT UNIBELL – HUMAN TECAR βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλευρό του LG AegeanBall Festival, υποστηρίζοντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Αιγαίου, ως Υποστηρικτής Φυσικοθεραπείας.

Η ACT UNIBELL ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και εξειδικεύεται στη αυθεντική μεθοδολογία φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης HUMAN TECAR και των προϊόντων που την υποστηρίζουν.

Η μέθοδος HUMAN TECAR βασίζεται στη συνεργιστική δράση καινοτόμων συσκευών προηγμένης τεχνολογίας, εξελιγμένων τεχνικών κινητοποίησης και προϊόντων πλούσιων σε ενεργά συστατικά και επεμβαίνει αποτελεσματικά στους φυσιολογικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργική ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού δηλαδή στο κυκλοφορικό, στο νευρομυϊκό και στο βιοκινητικό σύστημα. Η μέθοδος εγγυάται γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν σε ένα ανεξάντλητο πεδίο παθήσεων.

Σήμερα, η Η Human Tecar αποτελεί τη βασική μέθοδο πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι αθλητές και αθλητικές ομάδες στην Ελλάδα, με συνεργασίες όπως αυτές με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λαμία, Λάρισα, ΟΦΗ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, Απόλλων Λεμεσού καθώς και τις ΚΑΕ Ολυμπακός και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ACT UNIBELL θα βρίσκεται στη διοργάνωση με την HUMAN TECAR SUPPORT TEAM η οποία θα αναλάβει την φυσικοθεραπευτική υποστήριξη των αθλητών των αγώνων, ενώ τα Σάββατο θα διοργανώσει στο χώρο των αγώνων ημερίδα με εισηγητή τον υπ. της Human Tecar Academy, φυσικοθεραπευτή κ. Αυτοσμίδη Δημήτρη με θέμα “Πρόγραμμα ιδιοδεκτικότητας με τη μέθοδο HUMAN TECAR για την πρόληψη τραυματισμών στο μπάσκετ“.

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

 

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα