Χρυσό βραβείο στα Sports Marketing Awards 2019

Το Χρυσό βραβείο κέρδισε το LG AegeanBall Festival στα Sports Marketing Awards 2019.

Η Progame βραβεύτηκε για πρώτη φορά με το Χρυσό βραβείο για την διοργάνωση του LG AegeanBall Festival στην κατηγορία “Best Sports Events | Ομαδικά αθλήματα“. Τα βραβεία Sports Marketing διοργανώνονται για τρίτη χρονιά από το Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να υποστηρίξουν, να διαδώσουν και να προωθήσουν τις καλύτερες πρακτικές στην Επικοινωνία και το Marketing του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

Ο Πρόεδρος της Progame, κ. Φάνης Ξηνταβελώνης, και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Λάσκαρης, καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Αθλητών του Τουρνουά, κ. Νίκος Βαρλάς και ο εκπρόσωπος της συνεργάτιδας εταιρείας, TCS, κ. Μάικ Φουντεδάκης, παραβρέθηκαν στην Τελετή Απονομής την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Gazarte για να παραλάβουν το βραβείο.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Γιάννης Λάσκαρης επισήμανε μεταξύ άλλων:

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό το βραβείο! Μας δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε“.

Πλέον, το LG AegeanBall Festival δεν είναι απλώς το καλύτερο Τουρνουά 3×3 της χώρας, αλλά το κορυφαίο αθλητικό event ομαδικού αθλήματος στην Ελλάδα!

 

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα