Χορηγός Επικοινωνίας του LG AegeanBall Festival το διεθνές site Eurohoops.net

Το Eurohoops.net θα συνεργαστεί για τρίτη συνεχή χρονιά με το LG AegeanBall Festival!

Από το 2016 το διεθνές μπασκετικό site, επίσημος αποκλειστικός Media Global Partner της Euroleague, το οποίο έχει και συμφωνία κάλυψης με το FIBA Basketball Champions League και τη VTB League βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου 3×3 StreetBall Event της Ελλάδας.

Το Eurohoops.net, ιδρύθηκε το 2012 και δημοσιεύει σε καθημερινή βάση νέα της Ευρωλίγκας σε 6 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τουρκικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά) προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο σε όλους τους Fans παγκοσμίως.

Στην μικρή περίοδο ύπαρξής του, το Eurohoops έχει καταφέρει γρήγορα να γίνει σημείο αναφοράς στο διεθνές μπάσκετ, τόσο για τους Fans, όσο και για τα Media, όταν ψάχνουν για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και άρθρα για όλες τις μπασκετικές διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα μπασκετικό website στην Ευρώπη παρουσιάζοντας αποκλειστικές ειδήσεις, άρθρα γνώμης, blogs διάσημων αθλητών, trademarks άρθρα, video και στατιστικά. Πλέον διαθέτει και τη δική του Ακαδημία και σύγχρονες εγκαταστάσεις, το Eurohoops Academy και το Eurohoops Dome, με διευθυντές τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα