Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” & Βίκος Cola Χορηγός του LG AegeanBall Festival

Καλοκαίρι, μπάσκετ, 3×3, σωματική προσπάθεια και ανταγωνισμός… Το σώμα διψάει και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” θα είναι η όαση δροσιάς στο φετινό LG AegeanBall Festival.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. θα βρεθεί για πρώτη φορά στο πλευρό των αθλητών που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της Σύρου και θα αποτελέσει τον καλύτερο χορηγό δροσιάς και ενυδάτωσης του οργανισμού τους, με το Φυσικό Μετάλλιο Νερό και τα αναψυκτικά Βίκος.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος”, στηρίζει με δυναμισμό και πάθος κάθε αθλητική δραστηριότητα κι έτσι θα σας στηρίξει και τις ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης που θα ζήσουν οι συμμετέχοντες του  LG AegeanBall Festival. Εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή  στα παρθένα και φυσικά προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. εξακολουθεί να πρωτοπορεί, να συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και να επενδύει στην καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό, και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσίασε φέτος τη νέα προσθήκη στη γκάμα των αναψυκτικών της, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος” και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα.

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος” είναι τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα