Βασίλης Τολιόπουλος: Ντεμπούτο στο μεγαλύτερο 3×3 της Ελλάδας! (vid)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ προστέθηκε στη λίστα των παικτών, οι οποίοι θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το φετινό LG AgeanBall Festival. Ο λόγος για τον 22χρονο guard του Ολυμπιακού, Βασίλη Τολιόπουλο! Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές και Πρωταθλητής Ελλάδος το 2016 θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Τουρνουά του φίλου και συμπαίκτη του, Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανακοίνωσε την συμμετοχή του μέσω του www.aegeanball.gr και δείχνει αποφασισμένος για ένα… απολαυστικό τριήμερο στη Σύρο γεμάτο μπάσκετ.

Γεια σας! Είμαι ο Βασίλης Τολιόπουλος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω στη γιορτή του μπάσκετ, στο μεγαλύτερο 3×3 στην Ελλάδα, το LG AegeanBall Festival! Σας περιμένουμε όλους εκεί για ένα τρομερό τριήμερο!

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

Περισσότερα νέα