Το «ευχαριστώ» του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου στο Stoiximan AegeanBall Festival

Σκοπός του Stoiximan AegeanBall Festival από την πρώτη ημέρα της γέννησής του ήταν η προσφορά στην τοπική κοινωνία της Σύρου. Από το 2016 έως και σήμερα, κάθε διοργάνωση συμβάλει στην ανάπτυξη ποικίλων τομέων του νησιού. Στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival 2022, ο Χορηγός Ονοματοδοσίας, η Stoiximan, δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου τεχνολογικό εξοπλισμό βαθιάς κατάψυξης πλάσματος, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Μιχαήλ Ζουλουφό να ευχαριστεί δημόσια τη διοργάνωση.

Το Δελτίο Τύπου του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ευχαριστεί θερμά τη ‘Stoiximan Ltd (Υποκατάστημα Ελλάδας)’ για τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού βαθιάς κατάψυξης (-40οC) πλάσματος για τις ανάγκες του Τμήματος Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης ‘Stoiximan AegeanBall Festival’.

Εκφράζονται ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Συριανό αθλητή κ. Γεώργιο Πρίντεζη, ο οποίος είναι ενεργός συμπαραστάτης της αναβάθμισης λειτουργιών του Νοσοκομείου Σύρου και το έχει αποδείξει εμπράκτως κατά την τριετία 2020-2022, και στον κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, για το συντονισμό των ενεργειών της συγκεκριμένης δωρεάς.

Ο Διοικητής

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα