Συνέντευξη Τύπου LG AegeanBall Festival 2018: Αλλαγή ώρας

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (4/7) η Συνέντευξη Τύπου του LG AegeanBall Festival 2018 στις 13.00.

Η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 3ου LG AegeanBall Festival μετατίθεται μία ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/7 και ώρα 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην Πλατεία Μιαούλη.

Στην Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και εμπνευστής του LG AegeanBall Festival, Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός και η Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, Tζώρτζια Σταυροπούλου.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ της Αθήνας, της Σύρου, των Κυκλάδων, αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όλα τα πανελλήνια και τοπικά ΜΜΕ, τα οποία σκοπεύουν να παραβρεθούν στο Τουρνουά από την Τετάρτη 4/7 έως και την Δευτέρα 9/7, ότι πρέπει να αποστείλουν το όνομα του Μέσου και το όνομα του απεσταλμένου δημοσιογράφου/φωτορεπόρτερ/cameraman στο info@aegeanball.gr έως την Τετάρτη 4/7, ώστε να λάβουν την σχετική διαπίστευση. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο μετά την Συνέντευξη Τύπου. Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν, επίσης, τις διαπιστεύσεις τους καθημερινά έως και το Σάββατο 7/7, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Πλατεία Μιαούλη, 9.30-12.00 το πρωί και 18.00-21.00 το απόγευμα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του LG AegeanBall Festival, Μυρτώ Τσιτσιού, στο tsitsiou@aegeanball.gr.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα