Η FlexCar «πατάει» παρκέ ως Μεγάλος Χορηγός του Stoiximan AegeanBall Festival 2022

Η φιλόδοξη ελληνική scale-up ενώνει την κοινωνική της ευαισθησία με τον σκοπό του κορυφαίου 3×3 της Ελλάδας!

Η FlexCar θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Stoiximan AegeanBall Festival 2022. Το καινοτόμο brand μίσθωσης οχημάτων, που προσφέρει λύσεις ευέλικτου leasing με το μοντέλο Car-as-a-Service, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο πλευρό της διοργάνωσης, μετατρέποντας τις μετακινήσεις στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων σε αξέχαστες εμπειρίες.  

Η FlexCar απλοποίησε τη διαδικασία απόκτησης και χρήσης ενός αυτοκινήτου, συνδυάζοντας τα οφέλη του παραδοσιακού leasing με την απόλυτη ευελιξία. Με το συνδρομητικό μοντέλο της FlexCar, ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητο, το scooter ή το επαγγελματικό βαν που ταιριάζει στις ανάγκες τους, χωρίς γραφειοκρατία, κρυφές χρεώσεις ή την ανάγκη προκαταβολής.

Η ελληνική scale-up εταιρεία έχει ως βασικές της αξίες την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση και εμπειρία των πελατών της, όπως και την ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς με την ενεργή συμμετοχή για καλούς σκοπούς. Ταυτιζόμενη με την αποστολή του Stoiximan AegeanBall Festival, να μεταδώσει δηλαδή την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και να προωθήσει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς, θα υποστηρίξει έμπρακτα του όραμα του Γιώργου Πρίντεζη.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα