Στρατηγικός Χορηγός Επικοινωνίας του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 το Eurohoops

Το κορυφαίο μπασκετικό ειδησεογραφικό site της Ευρώπης θα προωθήσει τα μηνύματα του πιο ξεχωριστού 3x3 Streetball Event της χώρας!

Το Eurohoops.net θα στηρίξει το Stoiximan AegeanBall Festival 2022, ως Στρατηγικός Χορηγός Επικοινωνίας. Από τη γέννηση της ιδέας της διοργάνωσης το Eurohoops.net, μέλος του Οργανισμού Eurohoops, είχε αναδείξει το όραμα του Γιώργου Πρίντεζη, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διεθνοποίησή του. Η άριστη συνεργασία ανανεώνεται για τέταρτη χρονιά, και το Eurohoops Greece θα βρεθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να μεταδώσει όλη την αγωνιστική δράση, αλλά και τα παρασκήνια του κορυφαίου 3×3 Streetball Event.

Το Eurohoops.net είναι το μοναδικό πεντάγλωσσο site για μπάσκετ, Official Global Media Partner της Euroleague και συνεργάτης της VTB League και του Basketball Champions League. Η αποστολή του Οργανισμού Eurohoops να διαδώσει το πάθος για το μπάσκετ, να συμβάλλει στην καλλιέργεια υγιών φιλάθλων και τοποθετεί το μπάσκετ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος συμπορεύεται με το όραμα του Stoiximan AegeanBall Festival, γεγονός που έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό με διάρκεια στο χρόνο.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα