Υπό την αιγίδα της ΕΣΚΚ το Stoiximan AegeanBall Festival

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων συνεχίζει να στηρίζει το κορυφαίο 3x3 Basketball Event του Αιγαίου.

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων αποδέχθηκε με τιμή και χαρά τη συμμετοχή της στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022, θέτοντας υπό την αιγίδα της την διοργάνωση. Η ΕΣΚΚ θα στηρίξει έμπρακτα το φετινό Τουρνουά, διαθέτοντας δομές και ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να συμβάλει στην αρτιότερη διεξαγωγή του. Στην επίσημη επιστολή της για την αποδοχή της πρόσκλησης συνεργασίας, η ΕΣΚΚ εξήρε τον εμπνευστή του Stoiximan AegeanBall Festival, Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τους σκοπούς της ίδιας της διοργάνωσης.

Η επιστολή της ΕΣΚΚ:

Αγαπητοί κύριοι,

Σε απάντηση του αιτήματος σας, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης  Κυκλάδων δια ομόφωνης αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου της αποδέχεται  με χαρά να συμμετάσχει στη διεξαγωγή του 4ου  STOIXIMAN AEGEANBALL FESTIVAL 2022, και  θέτει υπό την αιγίδα της την διοργάνωση, διαθέτοντας   δομές και ανθρώπινο δυναμικό της ΕΣΚΚ ,ώστε να βοηθήσει στην αρτιότερη διεξαγωγή της.

Χαιρετίζουμε δε την προσπάθεια του Γιώργου Πρίντεζη,  ενός καλαθοσφαιριστή κόσμημα όχι μόνο για την μπασκετική του αξία (που έχει αναγνωρίσει όλη η Ευρώπη) αλλά και για το ήθος του χαρακτήρα του και τον ευχαριστούμε για την δυνατότητα που δίνει στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες και όχι μόνο, να θαυμάσουν από κοντά ινδάλματα που μόνο μέσα από την τηλεόραση μπορούν να παρακολουθήσουν.

Τέτοιες εκδηλώσεις εξάλλου προάγουν το άθλημα του οποίου θεματοφύλακες είμαστε στις Κυκλάδες, ενισχύουν εμπράκτως το μπάσκετ της επαρχίας και δίνουν δύναμη και όραμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά μία διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς να συνεχίζεται για τέταρτη φορά στην «έδρα» μας την Ερμούπολη και να καθίσταται πλέον θεσμός που αναμένουν κάθε καλοκαίρι οι φίλαθλοι του μπάσκετ στο νομό μας.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα