Σήμερα η Μεγάλη… Δευτέρα του LG AegeanBall Festival!

Εκατοντάδες φιλάθλων γέμισαν χτες την Πλατεία Μιαούλη και χειροκρότησαν τους αστέρες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Στην πρώτη ημέρα της VIP League, οι καλεσμένοι μας έδειξαν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Απόψε τα παρκέ θα πάρουν… φωτιά και η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή κορυφαίνεται!

Τέσσερις ομάδες των VIP, οι Πρωταθλητές της Κατηγορίας PRO Ανδρών και η Εθνική Γυναικών 3×3 έχουν δώσει ραντεβού για τις 21.00 στην Πλατεία Μιαούλη. Οι LG Warriors με τον οικοδεσπότη Γιώργο Πρίντεζη, την Εβίνα Μάλτση, τον Tornike Shengelia και τον Ανδρέα Χριστοδούλου, οι ΟΠΑΠ Crocodiles των Γιάννη Μπουρούση, Nicola Kalinic και Κατερίνας Χαλκιά, οι adidas Creators των Δημήτρη Μαυροειδή, Παναγιώτη Βασιλόπουλου, Στράτου Περπέρογλου και Έλενας Βλάνη και οι ONEX Pirates των Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιάννη Αθηναίου, Βασίλη Τολιόπουλου, Ζήση Σαρικόπουλου και Στέλλας Φουράκη  θα συναντήσουν τους Generation 2.0 των Νίκου Καμαριανού, Ανδρέα Ρεκουνιώτη, Ετινόσα Ερεμπενάζιε και Αλέξανδρου Μαγιετόμπε, καθώς και τις διεθνείς μας, Δώρα ΠαντέληΚατερίνα Σπαθάρου και Ναυσικά Σταυρίδου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν οι αγαπημένοι διαγωνισμοί δεξιοτήτων.

Οι εκδηλώσεις της τελευταίας μέρας του LG AegeanBall Festival 2018 θα ξεκινήσουν από τις 19.00 το απόγευμα. Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Μιαούλη με πολλά δώρα, εκπλήξεις και βραβεύσεις.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα