Η ONEX SYROS SHIPYARDS Χορηγός του LG AegeanBall Festival 2018

Το LG AegeanBall Festival συνεργάζεται για πρώτη φορά με την εταιρεία ONEX SYROS SHIPYARDS, η οποία θα αποτελεί χορηγό της φετινής διοργάνωσης.

Η ONEX SYROS SHIPYARDSη εταιρεία που συμβάλλει στην αναγέννηση της ναυπηγοεπισκευής στην Ελλάδα, επαναλειτουργώντας και εκσυγχρονίζοντας το ιστορικό ναυπηγείο του Νεωρίου, έχει την τιμή να είναι φέτος Χορηγός της πολύ σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης LG AegeanBall Festival 2018.

Στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής του Ομίλου ONEX για την ανάδειξη και ενθάρρυνση δράσεων πολιτισμού και κοινωνικής ευθύνης  στο νησί της Σύρου, η κοινωνία του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία του Νεωρίου, η ONEX SYROS SHIPYARDS στηρίζει αυτή την αθλητική γιορτή η οποία προάγει την προβολή της Σύρου πανελλήνια αλλά και διεθνώς. Ο Όμιλος ΟΝΕΧ σας καλωσορίζει λοιπόν, με τη σειρά του στο μεγάλο αυτό γεγονός και υπόσχεται να βρίσκεται πάντα αρωγός σε κάθε ανάλογη δράση στο νησί της Σύρου η οποία αναδεικνύει τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενικής άμιλλας.

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα