Μπαμ! Ο Shengelia στην Ελλάδα για χάρη του LG AegeanBall Festival!

To τζάμπολ του 3ου LG AegeanBall Festival πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, όμως, οι εκπλήξεις μόλις τώρα ξεκίνησαν!  Ένα ακόμη σπουδαίο όνομα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθεί φέτος στην Πλατεία Μιαούλη και το κορυφαίο 3×3 Streetball Event της Ελλάδας. Ο Tornike Shengelia έρχεται στην Σύρο για να μας χαρίσει μοναδικές μπασκετικές στιγμές!

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Γεωργίας, ο λατρεμένος των φιλάθλων της Baskonia, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής Euroleague ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram στη συμμετοχή του στο LG AegeanBall Festival 2018!

Γεια σε όλους! Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα έρθω στην Ελλάδα για να συμμετέχω στο LG AegeanBall Festival. Έχω δει τι έχει δημιουργήσει ο Πρίντεζης τα προηγούμενα χρόνια και ήρθε η ώρα να παίξω και εγώ στο Τουρνουά 3×3. Τα λέμε στη Σύρο!

Για μια ακόμη φορά το LG AegeanBall Festival δείχνει την τεράστια διεθνή επιρροή του στον παγκόσμιο αθλητισμό. Το Τουρνουά που έχει ονειρευτεί και δημιουργήσει ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Σύρου, αλλά και της Ελλάδας και εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ήπειρο.

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

 

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα