Το LG AegeanBall Festival στον τουριστικό οδηγό της Σύρου!

Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης το νέο τουριστικό φυλλάδιο του νησιού. Το τουριστικό έντυπο με τίτλο “ΣΥΡΟΣ | Παραπάνω από ένα νησί / SYROS | More than an island“, έχει πάρει έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και είναι ήδη διαθέσιμο για τις διεθνείς και ελληνικές τουριστικές εκθέσεις, στις οποίες θα λάβει μέρος.

Το πολυσέλιδο έντυπο εκθέτει με ξεχωριστό τρόπο όλες τις πτυχές της Σύρου, παρουσιάζοντας μια νέα προσέγγιση στη σχέση της ιστορίας και της παράδοσης με τη σύγχρονη παραγωγική ζωή του νησιού. Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις “απεριόριστες ευκαιρίες για διασκέδαση και αναψυχή” έχει το LG AegeanBall Festival! Το σπουδαίο μπασκετικό υπερθέαμα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έχει συνδεθεί πλέον άμεσα με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ανανεωμένο τουριστικό οδηγό.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν σχεδιαστεί και δύο ξενόγλωσσες εκδόσεις του νέου φυλλαδίου, στα Αγγλικά και στα Γαλλικά, οι οποίες παρουσιάστηκαν ήδη στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου. Επιπλέον, θα χρησιμοποιηθούν και στις εκθέσεις της Μόσχας και του Παρισιού τον προσεχή Μάρτιο, αλλά και στην έκθεση του Λονδίνου το Νοέμβριο του 2018.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα