Τελευταία ευκαιρία… το κιόσκι στην Ερμούπολη!

Το κιόσκι του LG AegeanBall Festival ανοίγει σήμερα στη Σύρο.

Από σήμερα το πρωί Παρασκευή (29/6) θα βρίσκεται στην Πλατεία Μιαούλη το περίπτερο του μεγαλύτερου Τουρνουά του καλοκαιριού, όπου θα μπορείτε να κάνετε εύκολα και απλά την εγγραφή σας. Για όσους δεν δήλωσαν ήδη συμμετοχή ηλεκτρονικά υπάρχει μια δεύτερη και τελευταία… ευκαιρία!

Η εγγραφή θα γίνεται απλά με την συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης συμμετοχής ομάδας. Στην συγκεκριμένη φόρμα θα πρέπει να συμπληρωθούν με προσοχή όλα τα ομαδικά στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία κάθε παίκτη.

Μετά την εγγραφή, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση του ανάλογου συνολικού χρηματικού ποσού στον λογαριασμό της PROGAME στην ALPHA BANK με IBAN: GR6201401940194002002003699, με αιτιολογία το όνομά σας, το ΑΦΜ σας και την ένδειξη “ABF”. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης μέσω της «Φόρμας Επικύρωσης Συμμετοχής».

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή, θα πρέπει να γίνει η ταυτοποίηση κάθε ομάδας στο κιόσκι της Πλατείας Μιαούλης την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα γίνει επιβεβαίωση των στοιχείων, θα προσκομισθεί η απόδειξη κατάθεσης από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά:
α) Αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης ή πιστοποιητικό γέννησης)
β) ατομικό waiver αποποίησης ευθύνης, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσε από τη Σελίδα των Πληροφοριών ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε, είτε να το προμηθευτείτε από το κιόσκι της Ερμούπολης.
γ) δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση.
Σχετικά με τις ταυτοποιήσεις θα υπάρξει νεότερη και αναλυτικότερη ανακοίνωση.

Το κιόσκι θα λειτουργεί από σήμερα Παρασκευή 29/6 έως και την Δευτέρα 2/7 από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 19.00 έως τις 21.00. Την τελευταία μέρα των εγγραφών το κιόσκι θα λειτουργήσει μόνο τις πρωινές ώρες, καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 2/7 στις 14.00.

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα