Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά της Blue Star Ferries για το Stoiximan AegeanBall Festival

Η Χορηγός Μετακινήσεων της Blue Star Ferries προσφέρει 30% έκπτωση από όλη την Ελλάδα για το μεγαλύτερο μπασκετικό λιμάνι, τη Σύρο!

Το ταξίδι για το Stoiximan AegeanBall Festival ξεκινά στο πλοίο! Η Blue Star Ferries, ο Χορηγός Μετακίνησης του Stoiximan AegeanBall Festival 2022, προσφέρει έκπτωση 30% από όλα τα λιμάνια της Ελλάδας με τα οποία συνδέεται (Πειραιάς, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο) προς το λιμάνι της Ερμούπολης της Σύρου με επιστροφή στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες της φετινής διοργάνωσης. Για κάθε ομάδα ανηλίκων η έκπτωση παρέχεται και σε δύο συνοδούς. Η έκπτωση ισχύει από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου 2022 για όλα τα δρομολόγια από/προς Σύρο. O αριθμός εισιτηρίων, τα οποία θα χορηγηθούν με έκπτωση, θα είναι περιορισμένος.

Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης θα πρέπει να κλείσετε τα εισιτήριά σας είτε μέσω του λιμενικού γραφείου της Blue Star Ferries στον Πειραιά, Gelasakis Shipping & Travel, είτε μέσω του λιμενικού γραφείου στη Σύρο, Vassilikos Premium Services.

Διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων

Δηλώστε συμμετοχή στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο www.aegeanball.gr. Την επόμενη ημέρα της δήλωσης συμμετοχής θα μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά τα εισιτήριά σας με έκπτωση από τα δύο λιμενικά γραφεία της Blue Star Ferries σε Πειραιά και Σύρο.

Στην επικοινωνία σας θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα της ομάδας σας, το όνομα του εκπροσώπου και τα ονόματα των υπόλοιπων μελών της ομάδας, καθώς και την ημερομηνία αναχώρησης προς και από τη Σύρο.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης σας, δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης. Τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται μόνο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση και βάσει της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας.

Τηλέφωνα κρατήσεων

Gelasakis Shipping & Travel: 2104222440

Vassilikos Premium Services: 2281084444

Δρομολόγια

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα