Μπουρούσης: Έρχεται ξανά Σύρο με τρέλα και… γκλίτσα! (Vid)

Η “ψυχή” του LG AegeanBall Festival επιστρέφει στη Σύρο! Ο Γιάννης Μπουρούσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στην Πλατεία Μιαούλη για να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε συμμετέχοντες, ντόπιους και τουρίστες.

Μετά τον Στράτο Περπέρογλου, ένας ακόμη… ξενιτεμένος επιστρέφει στην Ελλάδα, για να στηρίξει τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν για το κορυφαίο 3×3 StreetBall Event της χώρας μας. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος είχε πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό spot του 1ου LG AegeanBall Festival, είχε κατακτήσει το Αργυρό Μετάλλιο μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη το 2016, είχε φτάσει ως την τρίτη θέση της VIP League το 2017 και το σημαντικότερο, αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της διοργάνωσης.

Ο έμπειρος Center έρχεται στη Σύρο από την μακρινή Κίνα, μέσω… Καρδίτσας! Δείτε το απολαυστικό Video της ανακοίνωσης της τρίτης συμμετοχή του στο LG AegeanBall Festival και το μήνυμά του στον Γιώργο Πρίντεζη.

Θέλεις κι εσύ να αποτελέσεις μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής των Κυκλάδων;

Φτιάξε τη δική σου ομάδα, συμπλήρωσε την Φόρμα Συμμετοχής και αν καταφέρεις να πας… μακριά θα αντιμετωπίσεις τον Γιάννη Μπουρούση και την ομάδα του σε απευθείας Πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση!

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

 

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα