Η “AVANCE Rent a car” Υποστηρικτής του LG AegeanBall Festival 2018

Οι μετακινήσεις όλων όσων πάρουν μέρος στο LG AegeanBall Festival 2018 στη πανέμορφη Σύρο είναι φέτος… υπόθεση της Avance Car Rental, η οποία προστέθηκε φέτος στους υποστηρικτές του τουρνουά.

Το Δελτίο Τύπου της επιτυχημένης Ελληνικής εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων αναφέρει:

“Είναι πολύ σημαντικό για την Avance Car Rental, η συμμετοχή της σε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία του διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, που διανύει τον τρίτο χρόνο της. Γνωρίζουμε ότι δε πρόκειται μόνο για ένα sport event αλλά και για ένα κοινωνικό γεγονός, του οποίου βασικός στόχος είναι να προάγει τον αθλητισμό και το όμορφο νησί της Σύρου.

Σε αντίθεση με την τάση της εποχής και της εσωστρέφειας που επικρατεί, η Avance στηρίζει ιδέες όπως η διοργάνωση του LG AegeanBall Festival.

Η Avance Rent a Car  είναι μια εταιρεία Ελληνική και ως τέτοια αντλεί δύναμη ώστε να γίνεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που προβάλουν τόσο την χώρα μας όσο και το ευ αγωνίζεσθε.

Τα υψηλά ιδανικά που αντιπροσωπεύει το Μπάσκετ, προσφέροντας ποιοτικό και συναρπαστικό θέαμα, μας εκφράζουν απόλυτα. Προσδίδουμε τεράστια σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και θέλουμε να μετατρέπουμε κάθε ενοικίαση σε μια ξεχωριστή εμπειρία, για αυτό και αισθανόμαστε “κοντά” στο LG AegeanBall Festival 2018″.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα