Στο LG AegeanBall Festival ο Παπαντωνίου!

Η “χρυσή” γενιά του ’90 θα έχει έναν ακόμη εκπρόσωπο στο LG AegeanBall Festival! Ο υπαρχηγός της Πρωταθλήτριας Εθνικής Εφήβων του 2008, Νώντας Παπαντωνίου, θα βρεθεί στη Σύρο και θα αγωνιστεί σε μια ομάδα… έκπληξη!

Ο ταλαντούχος guard της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για το μεγαλύτερο τουρνουά του φετινού καλοκαιριού, αλλά και την προϊστορία του στο 3×3 με την Εθνική ομάδα: “Είμαι ενθουσιασμένος με το LG AegeanBall Festival! Πιστεύω ότι θα είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, που θα δώσει πολύ χαρά στον κόσμο. Μακάρι οι εποχές να ήταν καλύτερες, ώστε περισσότερα παιδιά να έρθουν στη Σύρο.

Παίζοντας με την Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις 3×3 είμαι αρκετά εξοικειωμένος με το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και ομολογώ πως μου αρέσει ιδιαίτερα η διαφορετικότητά του. Οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε διοργανώσεις όπως το LG AegeanBall Festival, ιδίως όταν έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Ερμούπολη! Σας περιμένουμε όλους!

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα