Στο AegeanBall Festival (και) ο Βλάντο Γιάνκοβιτς!

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των αστεριών που θα συμμετέχουν στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού, το AegeanBall Festival της Σύρου! Για πρώτη φορά ένας παίκτης τοπ επιπέδου μας… πρόλαβε και ανακοίνωσε πρώτος και πριν από το www.aegeanball.gr την παρουσία του στο 3χ3!

Ο λόγος για τον πιο… προχωρημένο Βλάντο Γιάνκοβιτς! Ο διεθνής φόργουορντ πόσταρε ένα Video στα Social Media του με το οποίο ενημέρωσε πως αποδέχτηκε την πρόσκληση και χαίρεται που θα παίξει αντίπαλος με τον Γιώργο Πρίντεζη στο μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού!

“Καλησπέρα Γιώργο! Μιας και ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και πλέον προπονούμαι κανονικά, αποδέχομαι την πρόσκλησή σου για το AegeanBall Festival που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στην Σύρο και σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να σε αντιμετωπίσω σε ένα παιχνίδι 3χ3 μιας και δεν σε πρόλαβα στους τελικούς… Τα λέμε από κοντά”!

Σας περιμένουμε, 13-17 Ιουλίου!

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής , για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Δείτε το Βίντεο με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Πρίντεζη

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα