Υπό την αιγίδα της FIBA το LG AegeanBall Festival!

H αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ του LG AegeanBall Festival που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-17 Ιουλίου στη Σύρο φτάνει στο τέλος της και η FIBA έστειλε συγχαρητήρια επιστολή μέσω της ΕΟΚ και ενημέρωσε πως η διοργάνωση τελεί υπό την επίσημη αιγίδα της.

Αναλυτικά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας να αναπτύξει το μπάσκετ στη χώρα μέσω των Τουρνουά 3Χ3, και προσφάτως μέσω του Τουρνουά 3Χ3 που θα λάβει χώρα στο νησί της Σύρου.

Κρίνοντας από τη λίστα των παικτών, πρώην και εν ενεργεία που αναμένεται να πάρουν μέρος, oι φίλοι που θα βρεθούν στο νησί έχουν την ευκαιρία για μία σπουδαία μπασκετική εκδήλωση.

Όπως γνωρίζετε η FIBA έχει στηρίξει τα 3Χ3 από την πρώτη τους εμφάνιση και έχει ξοδέψει χρόνο και χρήματα για να τα προωθήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τη βοήθεια των Ομοσπονδιών που είναι μέλη μας. Επομένως με χαρά αποστέλουμε αυτή την επιστολή για να αναλάβουμε υπό την αιγίδα μας τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε εσάς και στους διοργανωτές του τουρνουά της Σύρου καλή τύχη για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε το τουρνουά να είναι απόλυτα επιτυχημένο.”

 

fiba1

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα