Συνάντηση με τον Γιώργο Πρίντεζη οι LG | Αθλητές του αύριο!

Η 4η Κατηγορία (U16) Παίδων – Κορασίδων μετονομάζεται σε 4η Κατηγορία (U16) – LG | Αθλητές του Αύριο και προσφέρει εκπλήξεις σε όλους τους συμμετέχοντες!

Όλοι οι συμμετέχοντες της 4ης Κατηγορίας (U16) – LG | Αθλητές του Αύριο θα συναντήσουν από κοντά τον Γιώργο Πρίντεζη, μετά τη λήξη του Τελικού της συγκεκριμένης κατηγορίας, σε μία από της μεγαλύτερες αίθουσες του Δημαρχειακού Μεγάρου. Οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή και οικοδεσπότη του LG AegeanBall Festival, να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα.

Η νικήτρια ομάδα της Κατηγορίας θα κερδίσει επιπλέον δώρα – έκπληξη από τον Χορηγό Ονοματοδοσίας της διοργάνωσης, την LG Hellas!

Η LG Electronics Hellas στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι ωραίο να συμμετέχεις», εγκαινιάζει το πρόγραμμα ‘LG – Αθλητές του Αύριο’. Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Life is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!», η εταιρεία στηρίζει διοργανώσεις με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Το νέο Πρόγραμμα ‘LG – Αθλητές του Αύριο’ επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών.

1η Δράση / Αθήνα & Χαλκιδική

Η LG δίνει τη δυνατότητα σε 30 παιδιά, από 7 έως 17 ετών, να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες ζωής, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

2η Δράση /Σύρος

H κατηγορία U16 του LG AegeanBall Festival κερδίζει ένα meet and greet με το Γιώργο Πρίντεζη! Mετά το τελικό της συγκεκριμένης κατηγορίας θα πρέπει να μαζευτούν όλα τα παιδιά στο γήπεδο στη πλατεία καθώς θα γίνει γνωριμία και ομιλία με το Γ. Πρίντεζη μέσα σε αίθουσα του Δημαρχείου.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα