Σας ευχαριστούμε: Η πρώτη μας φορά ήταν μια ιστορική επιτυχία!

Οι μέρες περνούν, αλλά το πρώτο LG AegeanBall Festival και η ιστορική επιτυχία με την οποία σφραγίστηκε το καλοκαίρι της “γέννησής” του δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

Με εφαλτήριο και ηνίοχο το μπάσκετ δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι από όλους τους φορείς διοργάνωσης ένα μοναδικό Event, που όπως είχαν υποσχεθεί από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε οι εμπνευστές του, εμπεριείχε έντονο κοινωνικό, οικογενειακό και τουριστικό χαρακτήρα.

Όπως και φιλανθρωπικό. Με την συνδρομή ιδιωτών, έχει προστεθεί στο ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εγγραφές ένα πολύ σεβαστό συνολικό ποσό και σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα οι λεπτομέρειες και τα ιδρύματα στα οποία θα πάει η ενίσχυση.

_D_38067

Το διάστημα 13-17 Ιουλίου με κορύφωση το Σαββατοκύριακο όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Σύρο και στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης. Ήταν όλοι εκεί. Τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ την τελευταία δεκαετία, πολλοί επαγγελματίες εξαιρετικοί αθλητές που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Pro, ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας.

_D_37343

Ο Δήμος Σύρου, ο κόσμος του Νησιού που συνειδητοποίησε τη μεγαλοσύνη του LG AegeanBall Festival και αγκάλιασε την προσπάθεια απολαμβάνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

_D_30007

Οι εθελοντές, που όπως σε κάθε διοργάνωση αποτελούν το Α και το Ω, την ψυχή και την πιο σκληρό πυρήνα κάθε τέτοιας προσπάθειας. Ο Γιώργος Πρίντεζης που είχε ένα όνειρο, το έκανε πραγματικότητα με τρόπο εμφατικό, αλλά νιώθει πως όλα μόλις ξεκίνησαν…

_D_32218

Η πρώτη φορά είναι πάντα πιο γλυκιά, λένε! Η δική μας ήταν μια ιστορική επιτυχία, μια αξέχαστη εμπειρία και ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον υγείας, ομόνοιας και σωστής κουλτούρας.
Μια εικόνα που μπήκε σε όλα τα σπίτια και έφτασε παντού, μέσω του σήματος της κρατικής τηλεόρασης και της Live μετάδοσης της τελικής φάσης.

_D_31897

Μια εικόνα που κυκλοφόρησε σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού μέσω της ERT World αλλά και των διεθνών αθλητικών ιστοσελίδων. Ο αρχηγός της Τουρκίας, Σινάν Γκιουλέρ, έκανε την αρχή…

_D_38488

Ήδη πολλοί ξένοι αθλητές έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους για όσα είδαν μέσα από Video και φωτογραφίες και θέλουν να γίνουν μέρος του τουρνουά και να συμμετέχουν το επόμενο καλοκαίρι!

Είμαστε μόλις στην αρχή… Επειδή, όμως, η αυλαία πέφτει σιγά – σιγά για αυτό το πρώτο, ιστορικό καλοκαίρι του LG Aegeanball Festival, είναι ώρα για ευχαριστίες, για τις ατάκες των πρωταγωνιστών και για ένα αποχαιρετιστήριο Video αφιερωμένο σε όλους εσάς που ενώσατε τις δυνάμεις και την θετική σας ενέργεια, προκειμένου η διοργάνωση να γιγαντωθεί από τα πρώτα της βήματα!

Ευχαριστούμε Γιώργο Πρίντεζη! Για το πάθος που έχεις για τον τόπο σου, για την προσωπικότητά σου και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλες ώστε να δημιουργηθεί ένα Event που ταιριάζει με τις αξίες, τα ιδανικά και την ψυχοσύνθεσή σου.

_D_30613

Ευχαριστούμε τον Δήμο Σύρου που από τη πρώτη στιγμή πίστεψε στο μεγάλο εγχείρημα και το στήριξε με όλες τις δυνάμεις του.

_D_30930

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους Εθελοντές μας! Σε αυτούς χρωστάμε τα περισσότερα!
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους που μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν κοινωνοί της διοργάνωσης από την πρώτη της φορά.

_D_32955

Ευχαριστούμε θερμά όσους αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες και όλους τους διαγωνισμούς.
Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν από κάθε πόστο για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που καμάρωσε όλη η Ελλάδα και είδε ολόκληρος ο κόσμος!

Φυσικά, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα! Η φιλοξενία τόσων αθλητών και των οικογένειών τους, όπως και ο επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο διεξήχθη η διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα, δημιούργησαν σοβαρές οικονομικές απαιτήσεις.

_D_38146

Χωρίς τους χορηγούς μας δεν θα τα είχαμε καταφέρει! Χαιρόμαστε, όμως, που κι αυτοί δικαιώθηκαν 100% για την επιλογή τους να στηρίξουν το Εvent και να επενδύσουν σε αυτό…

Πέτυχαν διάνα! Πάνω από όλα σε ότι αφορά το ανθρώπινο, οικογενειακό, φιλανθρωπικό, τουριστικό, κοινωνικό χαρακτήρα που έντονα υπηρέτησε αυτή η διοργάνωση άμα την γέννησή της, αλλά φυσικά και στον τομέα της προβολής τους!

Το καλοκαίρι του 2016, θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας…

_D_37385

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2017, με ακόμα πιο μεγαλεπίβολα σχέδια!
Αφήνουμε για το τέλος την ταινία μικρού μήκους που μας θυμίζει τι ζήσαμε και τι πρεσβεύει το LG AegeanBall Festival…

Και μια ατάκα ή μια πρόταση για το πως αισθάνθηκαν, με τι συναισθήματα έφυγαν από την Σύρο, όλες οι μεγάλες μπασκετικές μορφές που μας έκαναν την τιμή να ανοίξουν την αυλαία στην παρθενική μας διοργάνωση.

Τα λέμε του χρόνου! #VisitGreece #WeAreSyros

Γιώργος Πρίντεζης: Αφιερωμένο σε σένα

Γιάννης Μπουρούσης: Πρωτόγνωρη υγεία

Νίκος Ζήσης: Χαρά

Θοδωρής Παπαλουκάς: Ελπίδα

Βασίλης Σπανούλης: Προσφορά στη κοινωνία

Κώστας Παπανικολάου: Καλοκαιρινός μπασκετικός παράδεισος!

Δημήτρης Παπανικολάου: Προσμονή για το επόμενο

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: Αξέχαστες στιγμές, μπράβο σε όλους

Βαγγέλης Μάντζαρης: Πρωτόγνωρη εμπειρία, μακάρι να ξαναγίνει!

Μιχάλης Κακιούζης: Ανεπανάληπτη εμπειρία

Κώστας Βασιλειάδης: Σούπερ, άντε και του χρόνου!

Δημήτρης Αγραβάνης: Διασκέδαση!

Γιάννης Αθηναίου: Καλύτερο και από το πεταχτάρι!

Γιώργος Μπόγρης: Ντελίριο

Βασίλης Καββαδάς: Αγάπη για το άθλημα

Γιάννης Καλαμπόκης: Οικογένεια, μπάσκετ, τουρισμός. Ιδανικό!

Μίλαν Τόμιτς: Αξιέπαινη προσπάθεια, αξίζει στήριξη και στο μέλλον

Σινάν Γκιουλέρ: Ένα Σαββατοκύριακο που μας έδειξε πως το μπάσκετ δεν έχει σύνορα!

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα