Πρίντεζης: “Γιορτή με πολλά… ονόματα”

Το AegeanBall Festival έκανε χτες την πρώτη του τηλεοπτική… εμφάνιση, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ERT SPORTS της Δημόσιας Τηλεόρασης και μίλησε αναλυτικά για τη διοργάνωση.

printezis_ert

Αρχικά, ο διεθνής forward ανέφερε “Θα γίνει ένα Τουρνουά 3×3, το οποίο το ονομάσαμε AegeanBall Festival, γιατί θα συνδυάζει πολλά γεγονότα. Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει και έχουμε πολλές κατηγορίες. Θα είναι μια γιορτή. Θα έρθουν πολλοί προπονητές, πολλοί γνωστοί παίκτες με τους οποίους έχουμε μιλήσει και έχουμε συμφωνήσει να παίξουν στη Σύρο. Είναι πολλά τα ονόματα και θα τους ανακοινώσουμε σιγά σιγά έναν έναν. Κάτι που είναι πολύ θετικό.

Ύστερα από πιέσεις των παρουσιαστών, ο Πρίντεζης αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν θα καταφέρει να παραβρεθεί στη διοργάνωση, αλλά “ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι στη Σύρο“.

Απαντώντας στην Κατερίνα Αναστασοπούλου σχετικά με την ιδιαιτερότητα του Τουρνουά επισήμανε: “Την τελευταία μέρα του Τουρνουά, την Κυριακή 17 Ιουλίου, θα γίνει ένα All Star που θα παίζουμε όλοι οι επαγγελματίες μεταξύ μας. Θα κάνουμε έναν αγώνα που τα έσοδα θα δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα ωραίο “διπλό” μεταξύ μας και με ανθρώπους που έχουν κινητικές ανάγκες και με παιδιά από ιδρύματα“, ενώ προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη “Εκτός από αυτό, είναι ένα πενθήμερο, που ο γονιός μπορεί να πάρει το παιδί του και κάποιους φίλους του, να έρθει στη Σύρο, να κάνει τις διακοπές του, να δουν το παιδί του προπονητές και από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά και άλλοι προπονητές. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι ένας από αυτούς.

Κλείνοντας, ο εμπνευστής του AegeanBall Festival τόνισε “Θα’ ναι μια ωραία γιορτή. Θέλουμε ο κόσμος να το ευχαριστηθεί. Θα περάσει όμορφα σε ένα πολύ ωραίο νησί, όπως είναι η Σύρος, θα κάνει τα μπάνια του, θα παίξει με τους φίλους του. Θα υπάρχουν, επίσης, κάποια κουπόνια με τα οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να βρουν πολύ οικονομικότερη διαμονή, αλλά και φαγητό.

Ο παρουσιαστής Βαγγέλης Ιωάννου, μάλιστα, τόνισε τον έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα του AegeanBall Festival, τα έσοδα των εγγραφών του οποίου θα ενισχύσουν μεταξύ άλλων το ίδρυμα “ΕΛΠΙΔΑ” και το τοπικό Νοσοκομείο της Σύρου.

Να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ θα αποτελέσει χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην φόρμα εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα