Ο Big Sofo στο πιο… big 3×3!

Η παρέλαση των σπουδαίων ονομάτων στο AegeanBall Festival συνεχίζεται! Θα μπορούσε να λείπει από αυτή ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης; Και βέβαια όχι!

Ο Ασημένιος με την Εθνική Ανδρών στο Mundobasket του 2006 και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι το 2014, ο οποίος έχει θητεύσει και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αποδέχτηκε ακαριαία την πρόταση του Γιώργου Πρίντεζη. Και όχι απλά θα βρεθεί στη Σύρο, αλλά θα αγωνιστεί κιόλας! Ο Big Sofo μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για την συμμετοχή του στη διοργάνωση, αλλά δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα της ομάδας του, ούτε τους συμπαίκτες του.

Πάντα μ’ άρεσε να συμμετέχω σε διοργανώσεις που δίνουν χαρά στον κόσμο και ιδίως σε παιδιά. Από τη στιγμή που όχι μόνο συνδυάζει το μπάσκετ και την αγάπη του κόσμου, αλλά είναι ένα όνειρο του Γιώργου, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Μόνο χαρά και υπερηφάνεια νιώθω, που επιλέχθηκα να συμμετέχω στην παρθενική σεζόν του μεγαλύτερου 3×3 της Ελλάδας. Είμαι σίγουρος πως αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός. Τώρα βρίσκομαι στην Αθήνα και κάνω προπονήσεις. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά ως τα μέσα του Ιουλίου και το AegeanBall Festival.

Μπορεί να έρθω με την οικογένειά μου για να περάσουμε όμορφες στιγμές στη Σύρο και να θυμηθούμε τα παλιά με τα παιδιά από την Εθνική. Όμως, το θέμα του μπάσκετ το έχω πάρει πολύ σοβαρά και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός (γέλια)!”

Σας περιμένουμε στη Σύρο 13-17 Ιουλίου!

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής , για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα