Ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας στο LG AegeanBall Festival!

Το LG AegeanBall Festival καλωσορίζει τον Sinan Guler!

Ένα ακόμη σημαντικό όνομα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθεί στο μεγαλύτερο 3×3 του καλοκαιριού και μάλιστα είναι ο πρώτος international αστέρας, ο οποίος θα συμμετέχει στην διοργάνωση. Ο αρχηγός της Galatasaray και της Εθνικής Τουρκίας αμέσως μετά τη μάχη της γείτονος χώρας στο ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά στη Μανίλα θα ταξιδέψει στη Σύρο! Ο 33χρονος guard μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να δημιουργήσει ένα παρόμοιο Τουρνουά, ώστε να συνδέσει ακόμη περισσότερο της δύο χώρες!

“Πρώτα απ’ όλα, είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Γιώργου στο LG AegeanBall Festival. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος του!

Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει μια γέφυρα πολιτισμού ανάμεσα σε δύο χώρες με σπουδαία μπασκετική ιστορία και φυσικά να ακολουθήσουν και άλλες Μεσογειακές χώρες. Ίσως του χρόνου οργανώσω και εγώ ένα παρόμοιο Τουρνουά στην Τουρκία, σαν μια “αδελφική” διοργάνωση, με στόχο να μεταλαμπαδεύσω το όραμα του Γιώργου και να φέρω περισσότερους ανθρώπους κοντά.

Τα λέμε σύντομα στη Σύρο!”

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα