Νίκος Ζήσης: Μεγάλο Event, διαφήμιση για την χώρα!

Είναι από τους πιο σημαντικούς και πετυχημένους παίκτες στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ! Θα μπορούσε να λείψει από το AegeanBall Festival; Όχι βέβαια!

Ο Νίκος Ζήσης προστίθεται στην λαμπερή λίστα των αθλητών τοπ επιπέδου που όχι μόνο θα τιμήσουν με την παρουσία τους το μεγάλο γεγονός που θα γίνει στην Σύρο από τις 13 ως τις 17 Ιουλίου, αλλά θα αγωνιστούν κιόλας! Δεν έχει αποφασίσει ακόμα με ποια ομάδα θα κατέβει για να πρωταγωνιστήσει, αλλά το σίγουρο είναι πως το κάνει με την καρδιά του και ανυπομονεί να βρεθεί μαζί με φίλους και όλο τον κόσμο στην “καρδιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων” την Σύρο!

Όπως δηλώνει αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr δέχτηκε την πρόσκληση με μεγάλη χαρά και το βλέπει ως μια μεγάλη ευκαιρία να συνδυάσει τις οικογενειακές διακοπές με το μπάσκετ, την παρέα με φίλους και την ενεργή συμμετοχή σε ένα μεγάλο Event.

“Μίλησα πριν καιρό με τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), αλλά δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια, το AegeanBall Festival όπως το αντιλαμβάνομαι δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ, αλλά θα αποτελέσει μια κοινωνική προσφορά για όλο τον κόσμο που θα συμμετέχει και σίγουρα θα διαφημίσει την Σύρο και συνολικότερα την χώρα μας στο εξωτερικό.

Χαίρομαι που μου δίνεται ευκαιρία να συνδυάσω τις διακοπές με την οικογένειά μου με το μπάσκετ και να βρεθώ με παιδιά με τα οποία είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Θα ευχαριστηθούμε κάθε στιγμή και σίγουρα θα περάσουμε πολύ καλά”.

Ο Ζήσης κράτησε χαμηλούς… τόνους σε σχέση με άλλους διάσημους αθλητές που ήδη έχουν ανακοινώσει την έλευσή τους στην Σύρο για το AegeanBall Festival.

zisis inside

“Το σίγουρο είναι ότι θα παίξω. Πρέπει να δούμε, όμως, σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε, ποιες ομάδες θα συγκροτηθούν, ποιους θα έχω συμπαίκτες και ποιους αντιπάλους. Είναι πολύ όμορφο και έχει ενδιαφέρον που θα έχουμε “ανοιχτές” ομάδες από κόσμο κάθε ηλικίας που στην τελική φάση του τουρνουά μπορεί να συναντηθούν με ομάδες επαγγελματιών! Δεν λέμε μεγάλα λόγια, θα δούμε. Ραντεβού στην Σύρο, τον Ιούλιο”!

Σας περιμένουμε, 13-17 Ιουλίου!

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην φόρμα εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα