Μίλαν Τόμιτς: Το μπάσκετ είναι τέχνη που δεν ξεχνιέται!

Στο LG AegeanBall Festival και ο Μίλαν Τόμιτς! Η λίστα των λαμπερών καλεσμένων, οι οποίοι θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Σύρου, μεγαλώνει με έναν σπουδαίο παίκτη, αλλά και προπονητή.

Ο Μίλαν Τόμιτς από τη στιγμή που αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση δεν εμφανίζεται συχνά σε γήπεδα για τέτοιες εκδηλώσεις. Όμως, για χάρη του μεγαλύτερου 3×3 του καλοκαιριού θα αγωνιστεί κανονικά! Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου, μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για την προσπάθεια του Γιώργου Πρίντεζη και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, αποκαλύπτοντας ότι θα αγωνιστεί κανονικά. Ωστόσο, κράτησε κρυφά τα ονόματα των συμπαικτών του.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από τον Γιώργο Πρίντεζη, που τον ξέρω από παιδί. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τη Σύρο, αλλά θα φέρει πιο κοντά στο μπάσκετ και παιδιά από πολλές περιφερειακές περιοχές της Ελλάδας. Φαίνεται πως γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, υπάρχει πολύ καλή οργάνωση. Πιστεύω θα περάσουμε πολύ ωραία, θα κάνουμε διακοπές και θα συνδυάσουμε και το μπάσκετ!

Φυσικά θα παίξω! Μπορεί να έχω καιρό να αγωνιστώ, αλλά να ξέρετε ότι το μπάσκετ είναι μια τέχνη που δεν ξεχνιέται ποτέ!”

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα