Μέγας διαδικτυακός χορηγός επικοινωνίας το Eurohoops!

Το AegeanBall Festival ανακοινώνει με χαρά πως το Eurohoops.net, ο επίσημος Global Media Partner της Euroleague, θα είναι ο μέγας χορηγός επικοινωνίας του μεγαλύτερου 3×3 στην Ελλάδα, στον τομέα του διαδικτύου.

Το Eurohoops.net ιδρύθηκε το 2012 και δημοσιεύει σε καθημερινή βάση νέα της Euroleague, όλων των ευρωπαϊκών λιγκών, του NBA και νέα που αφορούν γενικότερα το φάσμα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο σε όλους τους fans παγκοσμίως. Σε λιγότερο από 4 χρόνια ζωής στο διαδίκτυο, το Eurohoops καθιερώθηκε ως βασική πηγή ποιοτικής κάλυψης της Euroleague και επεκτάθηκε σε έξι διαφορετικές γλώσσες – εκδόσεις (Αγγλικά, Τουρκικά Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ελληνικά), αποτελώντας το μοναδικό εξάγλωσσο site της Ευρώπης για μπάσκετ. Παρέχει σε σταθερή βάση πρωτογενές δικό του περιεχόμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και αποτελεί τον πρώτο συνεργάτη της, ο οποίος τροφοδοτεί με θέματα την επίσημη πλατφόρμα της διοργάνωσης. Επίσης, διαθέτει τα αποκλειστικά blogs των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Milos Teodosic, Κώστα Σλούκα και Cedi Osman. Στην μικρή περίοδο ύπαρξής του, το Eurohoops έχει καταφέρει γρήγορα να γίνει σημείο αναφοράς στο διεθνές μπάσκετ, τόσο για τους fans, όσο και για τα media.

Κωνσταντίνος Παπαλουκάς: “Είναι χαρά μας να πάμε χέρι χέρι με το AegeanBall”

Ο διευθύνων σύμβουλος του Eurohoops.net, Κωνσταντίνος Παπαλουκάς, μίλησε στο www.aegeanball.gr για τη συνεργασία της ιστοσελίδας με το μεγαλύτερο τουρνουά του καλοκαιριού. “Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε ενεργά από το πρώτο κιόλας καλοκαίρι στην προσπάθεια του Γιώργου Πρίντεζη και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για το AegeanBall Festival. Είναι μια καταπληκτική ιδέα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ζήσει μια αξέχαστη μπασκετική εμπειρία, αγωνιζόμενος μπροστά στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και στο κέντρο των Κυκλάδων. Όχι μόνο αυτό, αλλά αρκετές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν αντιμέτωπες με κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε απευθείας κάλυψη από την κρατική τηλεόραση!

Στο Eurohoops πιστεύουμε ότι το AegeanBall Festival ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του μπάσκετ και είναι ένα γεγονός που αποτελεί κοινωνική προσφορά. Θα διαφημίσει τις Κυκλάδες εντός και εκτός Ελλάδας και θα προσφέρει τα σωστά ερεθίσματα σε μικρούς κ μεγάλους, κάτι που το έχουμε ανάγκη. Έχουμε κι εμείς τα ίδια όνειρα και ιδέες.

Διοργανώσαμε πρόσφατα τα AntetokounBros και είμαστε στη διάθεση του AegeanBall Festival να βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία μας και την απήχηση που έχουμε ως ιστοσελίδα στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε αθλητές με τον χαρακτήρα, το ήθος και την ποιότητα του Γιώργου Πρίντεζη εντός και εκτός παρκέ και πρωτοβουλίες όπως αυτή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του ΕΟΤ (Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού).”

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα