Καλαμπόκης: AegeanBall… για πάντα!

Η λίστα των λαμπερών καλεσμένων του AegeanBall Festival μεγαλώνει τόσο σε αριθμό, όσο και σε ποιότητα! Ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι και αυτός ένας από του ένθερμους υποστηρικτές του μεγαλύτερο 3×3 που θα γίνει στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και θα βρεθεί στη Σύρο. Ένας παίκτης, που κατά τη μακρόχρονη πορεία του στην Α1, έχει ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα του και αποτελεί πρότυπο ήθους για μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη με την πρώτη συζήτηση. Θα αγωνιστεί, μάλιστα, και στον διαγωνισμό του Skill Challenge, που θα διοργανωθεί στα πλαίσια του event, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά, μεταξύ άλλων, στο www.aegeanball.gr.

“Πιστεύω ότι αυτή η καταπληκτική ιδέα του Γιώργου για την υλοποίηση αυτού του υπέροχου αθλητικού event, θα γίνει θεσμός και θα εξελιχθεί σε μία μπασκετική διοργάνωση, που θα κρατήσει για πάντα. Φυσικά, τον συγχαίρω για τον φιλανθρωπικό σκοπό, στο οποίο σκέφτηκε να προσφέρει μέρος των εσόδων. Θα είμαι και εγώ εκεί! Και μαζί με το αγωνιστικό έπαθλο του 3×3, θα διεκδικήσω και το έπαθλο του διαγωνισμού skill challenge. Δεν θέλω να αφήσω τους άλλους τρεις, τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), τον Νίκο (σ.σ. Ζήση) και τον Θοδωρή (σ.σ. Παπαλουκά), να κερδίσουν. Σας περιμένουμε όλους να έρθετε!”

Σας περιμένουμε στη Σύρο 13-17 Ιουλίου!

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής , για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Περισσότερα νέα