Και το sportcyclades24.gr Τοπικός Χορηγός Επικοινωνίας!

Η αθλητική ιστοσελίδα των Κυκλάδων, sportcyclades24.gr, γίνεται τοπικός χορηγός επικοινωνίας του LG AegeanBall Festival!

Οι Κυκλάδες αντιλαμβάνονται την τεράστια απήχηση που έχει το 2ο LG AegeanBall Festival, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη νέα μας συνεργασία. Το sportcyclades24.gr θα στηρίξει και θα προβάλει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Αιγαίου, από την προετοιμασία, ως το… απόγειό του.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του sportcyclades24.gr:

Το sportcyclades24.gr λειτουργεί δύο χρόνια περίπου και καλύπτει εκδηλώσεις από τους Αθλητικούς Συλλόγους των Κυκλάδων και την δραστηριότητα όλων των αθλημάτων. Παρά το μικρό διάστημα της λειτουργίας του βρίσκεται σε μια συνεχή ανοδική πορεία που το έχει οδηγήσει στην κορυφή των Κυκλάδων. Η έδρα μας βρίσκεται στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Ερμούπολη και ως εκ τούτου διοργανώσεις τέτοιας εμβέλειας και σημασίας σαν το LG AegeanBall Festival, προβάλλουν διεθνώς την Σύρο και βοηθούν την ανάπτυξη του μπάσκετ. Σε συνδυασμό δε με την Πλατεία Μιαούλη και το επιβλητικό Δημαρχιακό Μέγαρο το θέαμα είναι ξεχωριστό.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα