Και ο Κώστας Βασιλειάδης στο LG AegeanBall Festival!

Και ο Κώστας Βασιλειάδης θα αγωνιστεί στο LG AegeanBall Festival! Ο 32χρονος πολύπειρος guard, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Ισπανικό και το Τουρκικό Πρωτάθλημα, αποδέχτηκε άμεσα την πρόταση του Γιώργου Πρίντεζη και θα βρεθεί στη Σύρο.

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για το μεγαλύτερο αθλητικό Τουρνουά του καλοκαιριού: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω από την πρώτη κιόλας σεζόν στο LG AegeanBall Festival! Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, βασισμένη πάνω σε ένα σπουδαίο όραμα. Πιστεύω ότι όχι απλά θα γεμίσει το νησί νεαρούς αθλητές και κόσμο που αγαπά το μπάσκετ, αλλά θα συγκινήσει όλη την Ελλάδα, η οποία θα το παρακολουθεί τηλεοπτικά. Άλλωστε, τα χρήματα από τις εγγραφές θα δοθούν σε ιδρύματα.

Έτσι και εμείς θα περάσουμε χαλαρές στιγμές στην πανέμορφη Σύρο και θα γίνουμε “ένα” με τους φιλάθλους και θα βοηθήσουμε στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη”.

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα