Η LG Electronics Hellas Ονομαστικός Χορηγός του AegeanBall Festival!

Η LG Εlectronics Ελλάς, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας στην ελληνική αγορά, θα είναι ο ονομαστικός χορηγός του AegeanBall Festival, το οποίο και θα μετονομαστεί σε LG AegeanBall Festival!

Η LG Eλλάς «αγκαλιάζει» την διοργάνωση που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά και στόχο έχει να αποτελέσει μια γιορτή, όχι μόνο αθλητική, αλλά και κοινωνική, που θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια τόσο στη Σύρο, όσο και στην ευρύτερη Ελλάδα, αποκτώντας διεθνή χαρακτήρα. Ως Ονομαστικός Χορηγός, η LG θα υποστηρίξει δυναμικά την πρωτοβουλία του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Γιώργου Πρίντεζη και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, προσφέροντας μία μοναδική τεχνολογική εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Με τη φιλοσοφία της εταιρείας να πρεσβεύει ‘Life’s Good’, η LG Ελλάς στηρίζει πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη και προάγουν αξίες, όπως το αθλητικό πνεύμα και τον πολιτισμό, συνεισφέροντας στην τοπική κοινωνία και μεταφέροντας έμπρακτα το μήνυμα ότι «η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!».

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα