Η HOPEgenesis στο 2o LG AegeanBall Festival!

H HOPEgenesis στηρίζει το 2ο LG AegeanBall Festival! H Ελληνική Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ιατρικής με σκοπό να συνδράμει στην επίλυση του μείζονος θέματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει ως υποστηρικτής στο κορυφαίο StreetBall Event της Ελλάδας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

H Ελληνική Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση HOPEgenesis στηρίζει το 2ο LG AEGEANBALL Festival, το μεγαλύτερο 3×3 τουρνουά μπάσκετ του καλοκαιριού που θα διεξαχθεί στο νησί της Σύρου από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.  Η HOPEgenesis η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ιατρικής με σκοπό να συνδράμει στην επίλυση του μείζονος θέματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει ως υποστηρικτής αυτής της μεγάλης γιορτής για την Σύρο, την οποία οραματίστηκε και έκανε πράξη ο μεγάλος διεθνής μας μπασκετμπολίστας Γίωργος Πρίντεζης. Είναι μία γιορτή που ξεπερνάει τα όρια του μπάσκετ και του αθλητισμού και θα είμαστε εκεί!

Σχετικά με τη HOPEgenesis

Βασικός στόχος της HOPEgenesis είναι η υποστήριξη των γυναικών που ήδη κυοφορούν ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και είναι μόνιμοι κάτοικοι ακριτικών νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας, καλύπτοντας πλήρως τις ιατρικές ανάγκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως και τον τοκετό.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βαδίζει προς δημογραφικό αδιέξοδο, αφού το πρόσημο των γεννήσεων σε σχέση με του θανάτους παρουσιάζεται αρνητικό. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών κατά το έτος 2015 ο πληθυσμός της Ελλάδας παρουσίασε μείωση της τάξεως του 0,6%. Συγκεκριμένα, κατεγράφησαν 92.984 γεννήσεις και 121.785 θανάτοι με αποτέλεσμα την συρρίκνωση του πληθυσμού κατά 28.801 άτομα. Οι στατιστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών και αφορούν τις πληθυσμιακές μεταβολές των χωρών δείχνουν ότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης θα οδηγήσει στην πτώση του πληθυσμού των Ελλήνων από 10 εκατομμύρια που είναι σήμερα σε 6 εκατομμύρια το 2050.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hopegenesis.org

παρακολουθήστε το video καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  • HOPEgenesis Facebook: https://www.facebook.com/hopegenesis.org
  • HOPEgenesis Instagram: @hopegenesisorg
  • HOPEgenesis Twitter: @hopegenesisorg

 

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα