Η μεγάλη γιορτή του Αιγαίου κορυφώνεται!

Κορυφώνεται το LG AegeanBall Festival, η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του Αιγαίου!

Το αδιαχώρητο επικράτησε απόψε το βράδυ στο κέντρο της Ερμούπολης, στην Πλατεία Μιαούλη! Η παρέλαση των σταρ ξεκίνησε, με εκατοντάδες κόσμο να συγκεντρώνεται μπροστά από το Δημαρχείο για να ζήσει από κοντά το μεγαλύτερο 3×3 του καλοκαιριού.

aegeanball_

Στην Σύρο βρίσκονται ήδη οι Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς και ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, Sinan Guler. Οι διάσημοι παίκτες μίλησαν στον κόσμο, μαζί με τον οικοδεσπότη, Γιώργο Πρίντεζη, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν ήδη πολλά αυτόγραφα.

pap_prin

guler-

Παράλληλα, προχώρησαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών, στις περισσότερες εκ των οποίων έχουν αναδειχθεί οι ομάδες των ημιτελικών και τελικών.

_Dialo_

agones_

Λίγες ώρες έμειναν μόνο για την έναρξη της τελευταίας φάσης του φεστιβάλ, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ και την ΕΡΤ World, το Σάββατο και την Κυριακή (19.00-21.00). Σε αυτή τη φάση, θα αναμετρηθούν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δύο αρχικούς ομίλους των τεσσάρων. Κάθε ομάδα των επαγγελματιών θα παίξει τρεις αγώνες το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν τα knock out ματς.

cheer_

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα