Βασίλης Καββαδάς: Παρών στο LG AegeanBall Festival!

by

Ένας ακόμη νέος αθλητής, με πολύ ταλέντο, που έχει ξεχωρίσει ήδη στο Ελληνικό μπάσκετ θα ταξιδέψει στη Σύρο το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Βασίλης Καββαδάς! Ο 24χρονος center του Ολυμπιακού, μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τον Αρκαδικό, έρχεται να εντυπωσιάσει και στο LG AegeanBall Festival!

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε αποκλειστικά στο LG AegeanBall Festival: “Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Γιώργου! Όλες αυτές τις μέρες άκουγα τις ανακοινώσεις των παικτών, αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει γενικότερα και ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτού του σπουδαίου Τουρνουά. Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνδυάσουμε μπάσκετ και χαλάρωση, πράγμα σπάνιο!

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, εντός και εκτός παρκέ, κυρίως για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στη Σύρο, αλλά και για όσους το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν ακόμη μεγαλύτερα πράγματα!”

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.
#StoiximanAegeanBallFestival