ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το LG AegeanBall Festival;
Το LG AegeanBall Festival θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πλατεία Μιαούλη, στην Ερμούπολη, μπροστά από το Δημαρχείου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Το 3ο LG AegeanBall Festival θα διεξαχθεί 4-9 Ιουλίου 2018.
Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;
Στο LG AegeanBall Festival μπορούν να συμμετάσχουν όλοι/όλες από την ηλικία των 9 ετών μέχρι των 50 ετών. Οι ομάδες χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες.
Πως καθορίζονται οι ηλικιακές κατηγορίες;
Το LG AegeanBall Festival διαθέτει 10 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες. Δείτε περισσότερα: Κατηγορίες
Πότε και πώς μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή;
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται με τους παρακάτω τρόπους: α) Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας www.aegeanball.gr μέχρι και την 29η Ιουνίου. β) Στο κιόσκι της Πλατείας Μιαούλη, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής για το Τουρνουά. Η έναρξη εγγραφής με τον συγκεκριμένο τρόπο θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα μας.
Υπάρχει κάποιο χρηματικό αντίτιμο για την συμμετοχή στο LG AegeanBall Festival;
Ναι. Το χρηματικό αντίτιμο αλλάζει ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία. Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε περισσότερα: Δήλωσε Συμμετοχή
Τι χρειάζεται για να είναι έγκυρη η συμμετοχή μου;
  1. Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα «Δήλωσε Συμμετοχή» ή στην έντυπη φόρμα συμμετοχής στο κιόσκι της Πλατείας Μιαούλη.
  2. Κατάθεση συνολικού ποσού εγγραφής στον λογαριασμό της PROGAME στην ALPHA BANK με IBAN: GR6201401940194002002003699, με αιτιολογία το όνομά σας, το ΑΦΜ σας και την ένδειξη "ABF".
  3. Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης είτε από την «Φόρμα Επικύρωσης Συμμετοχής», είτε με e-mail στη διεύθυνση: tsitsiou@aegeanball.gr με θέμα: "{Όνομα ομάδας} - Απόδειξη πληρωμής - LG AegeanBall Festival", έως την 14:00 της ημέρας κατάθεσης.
  4. Ταυτοποίηση στο κιόσκι της Πλατείας Μιαούλης την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα προσκομισθεί η απόδειξη κατάθεσης από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά:
α) Αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης ή πιστοποιητικό γέννησης) β) ατομικό waiver αποποίησης ευθύνης, γ) δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση.
Μπορούν να υπάρξουν μικτές ομάδες;
Όχι, δεν υπάρχουν μικτές κατηγορίες. Ωστόσο, μπορεί μια ανδρική ομάδα να περιλαμβάνει μία γυναίκα ανάμεσα στους αθλητές της. Μια τέτοιου είδους ομάδα λαμβάνει μέρος κανονικά στο Τουρνουά Ανδρών.
Ένας φίλος μου τελικά δεν μπορεί να έρθει, μπορώ να τον αλλάξω με κάποιον άλλο;
Ναι. Αλλαγές στη σύνθεση της κάθε ομάδας γίνονται είτε ηλεκτρονικά, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση tsitsiou@aegeanball.gr με θέμα «Αλλαγή παίκτη – [Όνομα Ομάδας]» είτε στο κιόσκι της Πλατείας Μιαούλη μέχρι και την ημέρα του αγώνα.
Πρέπει να προσκομίσω ιατρική βεβαίωση για να αγωνιστώ;
Ναι. Όλοι οι αθλητές πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη ιατρική βεβαίωση ή δελτίο αθλητή, στο οποίο να συμπεριλαμβάνεται η βεβαίωση υγείας. Μάθετε περισσότερα: Έγγραφα & Ταυτοποίηση.
Ποιο είναι το έπαθλο του LG AegeanBall Festival;
Για την Κατηγορία PRO το έπαθλο είναι η συμμετοχή τους στη VIP League, όπου θα αγωνιστούν απέναντι στους καλεσμένους αστέρες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ σε αγώνες που θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ.
To 3x3 έχει συγκεκριμένους κανονισμούς;
Ναι. Δείτε αναλυτικά: Κανονισμοί Παιχνιδιού
#LG_AegeanBall_Festival