ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;
Στο Stoiximan AegeanBall Festival μπορούν να συμμετάσχουν όλοι/όλες από την ηλικία των 9 ετών μέχρι των 50 ετών. Οι ομάδες χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες.
Πως καθορίζονται οι ηλικιακές κατηγορίες;
Το Stoiximan AegeanBall Festival διαθέτει 9 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.
Πότε και πώς μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή;
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά από την 1η Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
Υπάρχει κάποιο χρηματικό αντίτιμο για την συμμετοχή στο AegeanBall Festival;
Ναι. Το χρηματικό αντίτιμο αλλάζει ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία. Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τι χρειάζεται για να είναι έγκυρη η συμμετοχή μου;
  1. Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
  2. Κατάθεση του συνολικού ποσού εγγραφής στον λογαριασμό της PROGAME στην ALPHA BANK με IBAN: GR6201401940194002002003699, με αιτιολογία το όνομά σας, το ΑΦΜ σας και την ένδειξη “ABF”. Οι καταθέσεις που δεν έχουν την συγκεκριμένη αιτιολογία δεν θα γίνονται δεκτές.
  3. Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης είτε από την «Φόρμα Επικύρωσης Συμμετοχής», είτε με e-mail στη διεύθυνση: info@aegeanball.gr με θέμα: “{Όνομα ομάδας} – Απόδειξη πληρωμής – AegeanBall”, έως την 14:00 της ημέρας κατάθεσης.
  4. Και ταυτοποίηση στη γραμματεία του Stoiximan AegeanBall Festival στην Πλατεία Μιαούλη την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα προσκομισθεί η απόδειξη κατάθεσης από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά: (α) αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης ή πιστοποιητικό γέννησης), (β) ατομικό waiver αποποίησης ευθύνης υπογεγραμμένο, και (γ) δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση.
Μπορούν να υπάρξουν μικτές ομάδες;
Όχι, δεν υπάρχουν μικτές κατηγορίες.
Ένας φίλος μου τελικά δεν μπορεί να έρθει, μπορώ να τον αλλάξω με κάποιον άλλο;
Ναι. Αλλαγές στη σύνθεση της κάθε ομάδας γίνονται είτε ηλεκτρονικά, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@aegeanball.gr με θέμα «Αλλαγή παίκτη – [Όνομα Ομάδας]», είτε στη γραμματεία του Stoiximan AegeanBall Festival της Πλατείας Μιαούλη μέχρι και την ημέρα έναρξης των αγώνων της κατηγορίας.
Πρέπει να προσκομίσω ιατρική βεβαίωση για να αγωνιστώ;
Ναι. Όλοι οι αθλητές πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη ιατρική βεβαίωση ή δελτίο αθλητή, στο οποίο να συμπεριλαμβάνεται η βεβαίωση υγείας. Μάθετε περισσότερα: Έγγραφα & Ταυτοποίηση.
Ποιο είναι το έπαθλο του AegeanBall Festival;
Υπάρχουν διαφορετικά δώρα ανά κατηγορία και ανά διαγωνισμό. Για την Κατηγορία ELITE το μεγάλο έπαθλο είναι το "εισιτήριο" της συμμετοχή στη VIP League, όπου θα αγωνιστούν οι αστέρες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ σε απευθείας πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση.
To 3x3 έχει συγκεκριμένους κανονισμούς;
Ναι. Δείτε αναλυτικά: Κανονισμοί Παιχνιδιού
#StoiximanAegeanBallFestival