Κατηγορία PRO: Τόλμησέ το αν μπορείς!

Από την πρώτη ημέρα της γέννησής του το LG AegeanBall Festival ήταν ένα Τουρνουά διαφορετικό. Ένα Τουρνουά που σκοπός του ήταν, είναι και θα είναι να αποτελεί ένα κοινωνικό γεγονός, μια μεγάλη αθλητική γιορτή. Στόχος του είναι να μεταδώσει την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, να φέρει τους ανθρώπους κοντά στον υγιή αθλητισμό, να καταστήσει τη Σύρο πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους κάθε καλοκαίρι και παράλληλα να προωθήσει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς. Αρχάριοι, παλαίμαχοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, είναι όλοι καλεσμένοι!

Η Ευαγγελία Βαμβακά με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στον Διαγωνισμό Free Throws Blue Star Ferries 2017

Όμως, το μπάσκετ είναι εκ φύσεως ανταγωνιστικό άθλημα. Και το μπάσκετ 3×3, ακόμη περισσότερο! Αυτό δεν θα μπορούσε να το παραβλέψει το LG AegeanBall Festival. Για όσους, λοιπόν, θέλουν να αγωνιστούν με ένταση και πάθος, για όσους δουλεύουν σκληρά κάθε καλοκαίρι, για όσους μπορούν να αντιμετωπίσουν τα… είδωλά τους, η Κατηγορία PRO του LG AegeanBall Festival είναι αυτό που ψάχνουν! Δεν πρέπει να ξεχνάτε, άλλωστε, ότι το μεγαλύτερο δώρο των Πρωταθλητών της Κατηγορίας PRO είναι η συμμετοχή τους στη VIP League, όπου την Κυριακή 8 Ιουλίου και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν κορυφαίους Έλληνες και Ευρωπαίους παίκτες σε Πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ!

Κατηγορία PRO: Απονομή Αργυρού Μεταλλίου 2017 | Πηγή: Λυδία Πετροπούλου

Γιώργος Αγγέλου (Περιστέρι), Νίκος Κόκκαλης (Χολαργός), Βαγγέλης Δρόσος (Εθνικός), Κώστας Οικονομόπουλος (Εθνικός), Νίκος Περσίδης (Εθνικός), Αλέξης Ράπτης (Δόξα Λευκάδας), Άλφα Ντιαλό (Ψυχικό), Πάνος Φιλιππάκος (Παπάγου), Κώστας Ζώρζος (Παπάγου), Βασίλης Σιμόπουλος (Παπάγου), Τζόι Γκάτζο (Παπάγου), Ετινόσα Ερεμπενάζιε (Καβάλα), Νίκος Καμαριανός (ΑΕΝΚ), Ανδρέας Χαϊκάλης (ΑΕΝΚ) και Γιάννης Καστανιώτης (Φιλαθλητικός) είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν συμμετάσχει στην Κατηγορία PRO το 2016 και το 2017. Αξίζει να σημειωθεί πως και στην κατηγορία των Νέων έχουν αγωνιστεί νέα ταλέντα με πολλές διακρίσεις από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΝΚ, του Ικάρου Καλλιθέας και του Πανιωνίου. Με δεκάδες παίκτες από την Α2 και Β’ Εθνική Κατηγορία το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό. Και αναμένεται να… ανέβει ακόμη περισσότερο το 2018!

Βράβευση της ομάδας των Γιώργου Αγγέλου και Βαγγέλη Δρόσου για τον διαγωνισμό LG Shooting Stars 2016

Θέλεις κι εσύ να αναμετρηθείς με τα είδωλά σου;
Μπορείς κι εσύ να τα κερδίσεις;

Φτιάξε τη δική σου ομάδα, συμπλήρωσε την Φόρμα Συμμετοχής και ετοίμασε… βαλίτσες για Σύρο!

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα