Περπέρογλου: «Έρχομαι Σύρο για το σπουδαίο Φεστιβάλ»

Η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο LG AegeanBall Festival έχει ξεκινήσει και η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα! Ποιοι θα είναι, άραγε, οι αστέρες που θα κοσμήσουν φέτος την ιστορική Πλατεία Μιαούλη; Ο Στράτος Περπέρογλου κάνει την αρχή!

Ο τρις Πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει από το Ισραήλ στην Ελλάδα για το LG AegeanBall Festival. Ο Έλληνας forward θα βρεθεί στην μαγευτική Σύρο για να στηρίξει τον Γιώργο Πρίντεζη, να απολαύσεις τις ομορφιές του νησιού και να παίξει μπάσκετ με μικρούς και μεγάλους.

Ο Στράτος Περπέρογλου έστειλε το μήνυμά του μέσω του www.aegeanball.gr:

“Γεια σας! Είμαι ο Στράτος Περπέρογλου και θα είμαι στο LG AegeanBall Festival που γίνεται στη Σύρο!

Η προσπάθεια που έχει κάνει ο Γιώργος και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ σημαντική. Το σπουδαιότερο είναι ότι το Φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μ’ αρέσει πολύ το περιβάλλον και η “αύρα” που εκπέμπει η συγκεκριμένη προσπάθεια. Χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να συμβάλλω σ’ αυτή και θα αποτελέσω μέρος αυτής της τόσο όμορφης γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους για να παίξουμε μπάσκετ και να περάσουμε όμορφα. Τα λέμε σύντομα από κοντά!”

Θέλεις κι εσύ να αποτελέσεις μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής των Κυκλάδων;

Φτιάξε τη δική σου ομάδα, συμπλήρωσε την Φόρμα Συμμετοχής και αν καταφέρεις να πας… μακριά θα αντιμετωπίσεις τον Στράτο Περπέρογλου και την ομάδα του σε απευθείας Πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση!

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ??

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα