Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αθλητών του LG AegeanBall Festival 2018

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries παρέχει 50% έκπτωση στο κόστος ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 3ο LG AegeanBall Festival.

Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης θα πρέπει να επικοινωνήσετε είτε με το λιμενικό γραφείο της Blue Star Ferries στον Πειραιά, «Gelasakis Shipping & Travel», είτε με το κεντρικό πρακτορείο στη Σύρο «Gaviotis Travel». Στην επικοινωνία σας θα πρέπει να αναφέρετε πρωτίστως το όνομα της ομάδας σας, το όνομα του εκπροσώπου και τα υπόλοιπα ονόματα των μελών της ομάδας, καθώς και την ημερομηνία αναχώρησης προς και από την Σύρο. Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης σας, δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της έκπτωσης είναι η εκ των προτέρων δήλωση συμμετοχής σας στο LG AegeanBall Festival 2018, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής.

O αριθμός εισιτηρίων, τα οποία θα χορηγηθούν με έκπτωση, θα είναι περιορισμένος. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις ημερομηνίες από 3 Ιουλίου έως και 11 Ιουλίου για το δρομολόγιο Πειραιά – Σύρο και Σύρο – Πειραιά. Κάθε ομάδα ανηλίκων δικαιούται έκπτωση στα εισιτήρια και για δύο ενήλικους συνοδούς.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Gelasakis Shipping & Travel: 210 4222440

Gaviotis Travel: 22810 86610

#LG_AegeanBall_Festival ? #WeAreSyros ?? 

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα