Στο AegeanBall ο Δημήτρης Παπανικολάου!

Ένας ακόμη ξεχωριστός καλεσμένος θα έρθει στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival! Και ο Δημήτρης Παπανικολάου αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη και θα συμμετέχει ενεργά στο μεγαλύτερο 3×3 του καλοκαιριού! Ο πολύπειρος πρώην καλαθοσφαιριστής, που έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Παπαθηναϊκό, και νυν προπονητής μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για τον οικογενειακό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, ενώ δήλωσε πως θα λάβει μέρος και στους αγώνες.

“Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Πρίντεζη και την όλη διοργάνωση για την πρόσκληση σε αυτό το πολύ ωραίο event για να έρθουμε στο πανέμορφο νησί της Σύρου. Είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία και ένα project που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται να είναι πολύ οργανωμένο, πρωτότυπο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Έχω δει τις ανακοινώσεις και ξέρω ότι θα είναι πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μια διοργάνωση που συνδυάζει ένα πολύ όμορφο μέρος με το μπάσκετ, μέσα στο καλοκαίρι, που έχει παρεΐστικο και οικογενειακό χαρακτήρα. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό ότι έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα χρήματα από τις εγγραφές θα δοθούν σε ιδρύματα. Χαίρομαι που θα είμαι και εγώ ένα μέρος της πρώτης σεζόν.

Δηλώνω ότι θα αγωνιστώ και εγώ στην τελική φάση του Σαββατοκύριακου! Για το παιχνίδι δεν λέμε μεγάλα λόγια. Ο καλύτερος θα κερδίσει στο γήπεδο! Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος θα περάσει καλά και ότι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματα τους και να παίξουν μαζί τους”.

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us.

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα