Η πρώτη μέρα της γιορτής – Ες αύριον τα σπουδαία!

Στην κορύφωσή του έφτασε το 2ο LG AegeanBall Festival! Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Μιαούλη ήταν μαγική και οι μοναδικές μπασκετικές στιγμές που ζήσαμε μπροστά στο επιβλητικό Δημαρχείο της Ερμούπολης θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας. Το φίλαθλο πνεύμα επικράτησε για ακόμη ένα καλοκαίρι στο κέντρο των Κυκλάδων, το οποίο αποτέλεσε κοιτίδα ευ αγωνίζεσθαι και παράδειγμα προς μίμηση για όλη την υφήλιο.

Το φαντασμαγορικό γεγονός παρακολούθησαν χιλιάδες τηλεθεατές σε Ελλάδα, Σερβία, Ισραήλ, Καναδά, Αμερική και Αυστραλία. Και, φυσικά, οι κερκίδες και τα σκαλιά του Δημαρχείου ήταν κατάμεστα αμέσως μετά την παρουσίαση των αστέρων! Ντόπιοι και τουρίστες αποθέωσαν τον οικοδεσπότη, Γιώργο Πρίντεζη! Την παράσταση έκλεψαν, επίσης, και οι Πρωταθλητές Ευρώπης Bogdan Bogdanovic και Κώστας Σλούκας, ο Αμερικανός, Kyle Hines, καθώς και η αρχηγός της εθνικής γυναικών, Εβίνα Μάλτση.

Πολύ δυνατό χειροκρότημα απέσπασαν και οι Γιάννης Μπουρούσης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Απόλλων Τσόχλας, Ίαν Βουγιούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς και Βαγγέλης Σακελαρίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρωτοπόροι του Α’ Ομίλου είναι οι ΟΠΑΠ Syros Crocodile. Δεύτεροι οι LG Syros Warriors και τρίτοι οι COSMOTE PapBrothers.

Στον Β’ Όμιλο, πρωτοπόροι είναι οι adidas Maniacs, δεύτερη η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος και τρίτοι Blue Star Dolphins. Αύριο θα πραγματοποιηθούν τα Knock Out παιχνίδια.

Τα ζευγάρια έχουν ως εξής: ΟΠΑΠ Syros Crocodiles – Blue Star DolphinsLG Syros Warriors – Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος και COSMOTE PapBrothers – adidas Maniacs. Στα Ημιτελικά θα προκριθούν οι τρεις νικητές, καθώς και ο ηττημένος με την καλύτερη επίθεση.

Α’ Όμιλος

LG Syros Warriors 9 – 18 ΟΠΑΠ Syros Crocodiles
ΟΠΑΠ Syros Crocodiles 14 – 13 COSMOTE PapBrothers
LG Syros Warriors 9 – 5 COSMOTE PapBrothers

Β’ Όμιλος

adidas Maniacs 15 – 8 Blue Star Dolphins
Blue Star Dolphins 11 – 9 ΑΕΠΕ
adidas Maniacs 9 – 13 ΑΕΠΕ

Μοιράσου αυτό το νέο

Περισσότερα νέα